maanantai 25. toukokuuta 2009

Kirppailua

Moikka!

Oikeesti mun piti tänään postata sen makkaraperunasysteemin resepti, mutta mulla on ollut niin hyvä kirpparipäivä että pitää esitellä ostokset. Se resepti saa jäädä johonkin päivään kun mulla ei oo mitään asiaa.


Aloitin ihanan aurinkoisen vapaapäiväni ajamalla Unelmakirppikseen (kaikki nää kirpparit on siis Turussa ja löytyy varmaan googlettamalla). Ihan uus tuttavuus mulle, mutta ei oikein iskenyt. Olin ainut asiakas siellä ja hyllyt oli puoltyhjiä.. Yhdet kengät löysin 40 sentillä, mutta sit mulle tuli mieleen että käykö niillä electron ollenkaan ja läksin menemään. Oon tällanen sosiaalisuusrajoittunut joskus. Enkä mä varmaan ees ois käyttäny niitä kenkiä.

Unelmakirppikseltä lähdin Länsikeskuksen Kirppis-Centeriin. Siellä kävi säkä. Löysin tällaisen ihanan sinisen tunikan eurolla. Joku ikivanha suomalainen merkkikin kaiken lisäksi niin luulisi kestävän. Lisäksi löysin tollasen tosi keinotekoisen kiiltävän laukun hintaan 2,60€. Siitä tulee kiva bilelaukku. Pätkiksen lisäksi ostokset kustansivat siis 3,95€.
Justinin mielestä tää haisi oudolle :DLänkkärin jälkeen lähdin ajamaan lähellä olevaan Eurokirppikseen. Tää kirppis on mulle ihan uus ja vähän outo. En osaa vielä sanoa tykkäänkö siitä... Löysin kuitenkin seeprahuivin hintaan 1,50€.Viimeinen kirpparietappi oli suosikkini, eli Manhattanin Kirppis-Center. Mä löydän vaan kaikkein eniten tuolta koska se on niin iso ja tuttu ja niin kävi nyttenkin. Paljettilaukku 3€, H&M:n rusettineule 2,25€ ja korusetti 1,50€ (oikeesti halusin vaan ton rusetin ja kultasen hässäkän, saa kattoa mitä teen noille muille...Esim noi Pikku Myy-lasit ei oo ehkä ihan mun juttu :D). Koko päivän kirpparisaldona siis nämä ja rahaa meni vaan 11,85€ :)Nyt rupeen tekemään sellasta valkosipulikana-pestopasta-laatikkoa ja teen tunnin pilatestreenin. Sen jälkeen rupeen askartelemaan höyhenistä mulle hiuspantaa (joo, kävin Sinooperissäkin).

4 kommenttia:

nppa kirjoitti...

Esittelet sitten sun pantaluomuksen !

Lilo kirjoitti...

Siit tuli aika ruma, mut voin esitellä jossain vaihees :D

rewind kirjoitti...

aw noi pikkumyylasit 8D onksne hirmu pienet :<

Lilo kirjoitti...

no on! :D