tiistai 23. helmikuuta 2010

Alusvaateblogi taas käynnissä

Haaveilen tällä hetkellä H&M:n valkoisesta isosta teepparista jossa on kultaisia leveitä paljettiraitoja ja saman puljun persikanvärisistä kangastossuista. Olen kuitenkin mielestäni törsäillyt vähän liikaa ja tarpeeksi, joten päätin olla ostamatta nuo kamat. Jos ne kuitenkin ovat kaupoissa vielä ensi kerralla kun menen Skanssiin niin saan ostaa ne. Törsäsin kuitenkin 80€ eilen johonkin muuhun, paljon hyödyllisempään. 

Alla olevat sinivalkoraidalliset rintsikat ovat close to perfection ja kutkuttaneet mieltäni jo pari viikkoa. Omistan ihan liian vähän ja liian vanhoja rintsikoita ja VIHAAN niiden sovittamista. Eilen kuitenkin terästäydyin koitosta varten ja sain raahattua kotiin kahdet rintsikat ja mätsäävät alkkarit kotiin Lindexistä. Kaikennäköisten alennusten ja kampanjoiden jälkeen hintaa jäi noin 30€ (alunperin oltaisiin menty reippaasti yli neljäkymppiä).

Rintsikkatuskailuiden jälkeen jatkoimme C:n kanssa matkaa katsomaan hänelle sisäpelikenkiä. Reissu loppui siihen, että C ei löytänyt mitään ja mä päivitin mun neljä-viis vuotta vanhat sisäpelikengät kunnon jumppakenkiin. Niket maksoi alunperin 95€ ja olivat nyt alennettu 49,90€:oon. 

Ei kommentteja: