perjantai 5. helmikuuta 2010

DIY

Nyt tulee harvinaista herkkua eli diytä! Harvinaista siksi, että mä olen täysin käsi kaiken sellaisen kanssa mikä liittyy käsityöhön (sain muuten 9 keskiarvon oppilaana käsityöstä aina kakka-arvosanat ja valitsinkin puutyön :D). 

Ollaan menossa huomenna viettämään mun kaverin synttäreitä ja tyttöjen viikonloppua Vantaan Flamingo Spahan. Mennään siis vesipuistolemaan, ulos syömään, bilettämään ja nukutaan hotellissa yö. Kivaa!! Musta on kiva ostaa tällaisia tapahtumia varten uusia vaatteita (ylläri?), joten kolusin kauppoja huvin vuoksi eilen. Kapphalin alerekistä löytyi kympillä seuraava mekko (Turun Kapphalissa niitä on siis vielä jos joku kiinnostuu):


Mekko on muuten kiva, mutta se on liian pitkä. Vihaan mekkoja jotka loppuu KESKELLE polvea. Ne lihottavat pohjetta ihan sikana ja sen teki myös tämä mekko. Itse oon enemmän minarityttö (ainiin, mun työkaveri sanoi kerran et minihameita voi käyttää vaan mallit. Tarkottaako se sitten et kaikki me normaalipainoset joudutaan käyttämään viha-hameita (lue edellinen lause), tanttahameita tai pitkiä hameita (tuplayök)?). Huomasin kuitenkin jo sovituskopissa mahdollisuuden muokata hametta. Tässä lopputulos:

Muokkasin siis siten, että ompelin (lanka ja neulaa, sen mä sentään osaan) tota tylliä alla olevan toisen, paksumman tyllin alle, jolloin helmasta tuli lyhyempi ja pallomainen (<3). Toinen mahdollisuus olisi ollut leikata tylliä lyhyemmäksi, jonka oletettavasti teen kun huolimattomasti ompelemani langat ratkeavat....

2 kommenttia:

emmi kirjoitti...

jättebra!

Julie kirjoitti...

Hei dehär e ju sjukt bra blogg:)!! Ja ska SÅ följa:) Men hei hur har du fått dedäd bloglovin logo dit ut i kanten? Ja försökte hitta d men ja kunde int sätta nån link dit ut i sidan :(