sunnuntai 29. marraskuuta 2009

Eilisen asu

Jee jee vaihdoin taas bannerin. Ton kanssa voin elää ehkä vähän kauemminkin :)

Eilinen sujui suunnilleen näin; aamulla/päivällä (noin 12 aikaan) heräsin, nousin ja löhöilin. Vedin pari voileipää naamaan, kävin suihkussa ja puin. Vein C:n töihin, kävin Prismassa palauttamassa pullot ja ostin irtsareita, Pepsi Maxia ja kissoille nameja.

Lähdin siitä äipän luokse syömään poronkäristystä ja muussia ja viihdyin siellä muutaman tunnin. Illalla hain C:n töistä ja syötiin cannelloneja. Katottiin telkkaa. Aikas tavallinen vapaapäivä, ihan kiva ettei ole mitää stressiä kouluhommista tai työvuoroista :)

Eilisen asu oli seuraava:
Farkut Berschka
Toppi 2hand (Vila)
Neule H&M
Kaulakoru Tallinnasta (en muista kauppaa)
Rannekoru 2hand (H&M+otin niitit pois)
Laukku Primark
Tänään aion pelata sulkkista, ehkä käydä kaverin vauvan synttäreillä ja pitää illalla BB-kisakatsomon meillä :D Pitäähän nähdä kuka sen hömpän voittaa ;) Ketä te kannustatte?

3 kommenttia:

Milja/Vendeta kirjoitti...

ESA A ESA A ESA A :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Hahaha, mulla on tosta niin vahva mielipide, vaikken oo kattonu koko roskaa ku pari kertaa muiden pakottamana :D

Jenna kirjoitti...

mäkään en oo seurannut koko ohjelmaa, mut ESA AAA! kerrankin joku voittais kenellä on päässä muutakin kun se sinne noussut pissi..

Lis kirjoitti...

Milja & Jenna: Joo mäkin luulen et Esa A voittaa :D Toiveena ois Aso, mut tuskinpa se voittaa, tulis sit kakkoseksi :) Mä toivon et ne lähtee järjestyksessä Esa A, Aso, Kätlin, Antti :)