perjantai 27. marraskuuta 2009

Talven tyyli

Näitä tyylikartoituksia näki joskus aikoinaan paljon enemmänkin eri blogeissa, ja ajattelin nyt tehdä tällaisen talvelle ihan huvin vuoksi :) Ajatuksena on siis suosikkien listaaminen eri vaate..hmm...osastoista? :D Listaan vaatteet siis talvea varten, rakkaat kevät- ja kesävaatteet odottavat laatikoissaan :/

Farkut/housut:
Farkkuina jatkavat käytössä Berschkan kahdet suosikit - yhdet erikoisemmat pillit ja toisen löysemmät, hitusen boyfriendfarkkujen tyyliset. Farkkulegginsit eivät juuri nyt kiinnosta, töissä mulla tosin on yhdet työhousuina. Muina "housuina" käytän legginsejä - wet lookkeja ja tavallisia, usein väriltään mustia.
Mekot: on kivoja! Tällä hetkellä suosikkina taitaa olla H&M harmaa-valkoinen röyhelöjuttu ja juhlimaan lähtiessä haluaisin käyttää enemmän tummansinistä hapsumekkoa sekä mustaa röyhelömekkoa.
Hameet: Ainut hame mitä aktiivisesti käytän on Ginan persikanvärinen muhkea minari. Hameet ei ikinä ole olleet mun juttuni..
Takit: Tommy Hilfigerin punainen duffeli pelastaa päivän kuin päivän väripilkkuna. Kaipaan tosin välillä jotain neutraalimman väristä talvitakkia, mutta toisaalta edellä mainitun päälle vetäminen on aina yhtä ihanan tuntuista. Turussa on vielä tällä hetkellä niin lämmin, että nahkatakkia voi välillä käyttää. Kahdesta nahkatakistani käytän tällä hetkellä perus-tavista mustaa, tummanharmaa hupullinen (lyhyempi) odottaa kevättä :)
Kengät: Ykkösfeivöritit on konjakinväriset matalat ja lämpimät saappaat. Hyvänä kakkosena, kolmosena ja nelosena tulevat lyhytvartiset Primarkin ruskeat, tummanharmaat hapsujutut ja tummanruskeat kiilakorolliset. Feikkiuggit on kivat, mutta taisin pilata ne ottamalla ne käyttöön sateessa :/
Neuleet: on mun uusi juttu. Ginan kaksi rentoiluneuletta (valkoinen ja puuterinvärinen) ovat nousseet mukavuus- ja helppousvaatteiksi.
Paidat/topit: Ruututunikat on kans juttu numero 1, voisin elää niissä. Kirpparilta löydetty Vilan vadelmanpunainen toppi on noussut korkealle lempivaatteiden listalla. Printtiteeppareita käytän eniten olovaatteina kotona, ne odottavat kevättä ja lämpimpiä kelejä.
Päähine: Valkoinen ja harmaa tupsupipo odottavat kylmempiä kelejä. Tällä hetkellä pääni päällä kulkee useimmiten punainen tai musta sateenvarjo.
Asusteet: Just Femalen hainhammaskoru. Ketjuja. Jokunen niitti siellä täällä. Rusetteja suurissa määrissä! Konjakinvärinen iiiiso kirpparilaukku koulussa, myös musta kirpparilaukku ja sininen Primark-laukku käyvät. Vapaa-ajalla tekoturkislaukku tai musta "hyvin kaukana Chanelista"-kopio. Heijastin (Globe Hopen, missä on dinoja<3)!

Pistetään nyt samalla haastetta eteenpäin, eli haastan Emmin, Nelliinan, llauran sekä Sallan listaamaan omat suosikkinsa :) Haastetut saavat mielellään laittaa haastetta eteenpäin :)

Ei kommentteja: