keskiviikko 3. helmikuuta 2010

Fooding

Huomenna on kiirepäivä (zumba, lounas, pari luentoa (joista oletettavasti "lintsaan" toisen xD), viikon kauppareissu, baletti, kotiin, ruokaa + Burn Notice, lepoa aaaaah), joten mä päivittelen nyt. Elikkä, tsädääm, Lisin reseptiklubi aukeaa taas:

Lunch today. Sisältää:
Jalostajan herkkusieni-juustopastapussin
Nakkeja
Lusikallisen Creme Bonjour namimönjää
Persiljaa (my favorite)
Grillimaustetta

Parempaa kun luulis!

Illaksi tein hedelmäkeittoa, jonka resepti löytyy täältä. Tein nyt ekaa kertaa ihan reseptin mukaan ja mun setissä on siis päärynää, banskua, kiiviä (mä en tajua miten oon voinut unohtaa miten hyvää kiivi onkaan!), appelsiiniä ja appelsiinimehua. Ja toi on NAMNAMNAM HYVÄÄÄÄÄÄ! Ajattelin ehkä seuraavaksi tehdä mangomehun kanssa ja tehdä erilaisia variaatioita eri hedelmien kanssa :)

Nyt painun nukkumaan, öitä!

3 kommenttia:

Milja kirjoitti...

Miks mä luen nää ruokajutut aina keskellä yötä nälissäni!? :D Mä vihaan nakkeja ja silti mun tekis mieli tota pastamössöä...

Lis kirjoitti...

Milja: mäkään en välitä hirveesti nakeista, mut Emmi on puhunu et se tekee nakkikeittoo niin monta kertaa et munkin alkoi tekee mieli nakkeja :D

emmi kirjoitti...

Mä <3 nakit