keskiviikko 10. maaliskuuta 2010

Bathroom

Halloo! Tänään iski pieni sisustusinspis ja päätin siivoilla ja uudistaa vähän kylpyhuonetta. Mahdoton tehtävä se tosiaan on, meidän kylpyhuone on joku maailman rumin, mutta onnistuin tuomaan jotain kivoja juttuja sinne. Käytiin myös IKEAssa ostamassa vähän lisätarvikkeita. Tähän tulokseen tultiin:
Hyllykkö IKEA, ankka en muista, omenantuoksuinen kynttilä IKEA uusi, kristallikulhot Fammon vanhat, DKNY hajuvedet Male+Female, pyyhkeet IKEA+Luhta, ruskea kori jossa säilytetään vessapaperirullia Cittari.
Pinkit käsipyyhkeet Luhta uudet, kylpytakki Stockmann, raidallinen pyyhe Kodin Ykkönen, naulakko ?.
Valkoiset korit IKEA, ruskea kori on ollut joskus herkkukori joka huudettiin halvalla jostain Hansa-korttelin huutokaupasta.
Kaapeissamme on valokuvat C:stä, minusta ja Justinista (Joda puuttuu, pitäis väsätä joku kerta). Tulostettu omalla tulostimella koneelta :)
Hyllykkö suihkujutuille IKEA uusi. Nyt on paikka suihkuputeleille vihdoinkin. Otin mahdollisimman yksinkertaisen hökötyksen.
Hammasharja"muki" Stockmann Casa (mulla on tohon matsaava saippuateline joka näkyy osittain seuraavassa kuvassa), tuoksukynttilät vasemmalta korvapuusti, creme brulee, suklaakakku (YUM!! Mitä tuoksuja) uudet.
Plussana yks mirri joka rakastaa lavuaarissa nukkumista ja taisi vähän närkästyä kun mä laitoin valot päälle ja rupesin valokuvaamaan ;D

1 kommentti:

Ann kirjoitti...

Ihana tuo ruskea hyllykkö ja ankkasöpöläinen! :)