perjantai 5. maaliskuuta 2010

Tarina meikkivoiteesta

Kerronpa teille nyt tarinan mun uudesta meikkivoiteesta, jonka ostin aikasemmin tällä viikolla kyllästyttyäni lutraamaan jollain Ebayn ei-niin-täydellisen-sävyisellä, joudun-sekottamaan-sitä-vaaleammaksi-meikkivoiteella. Perustiedot on: hinta: tarjouksessa 8,50€, sävy: vaalein, merkki: Maybelline, ostopaikka: Anttila. En millään jaksa ottaa siitä valokuvaa, joten lainaanpa kuvan Googlen uumenista. 
http://thingsididntbuytoday.files.wordpress.com/2009/07/affinitone.jpg

 

Meikkivoidetta kuvataan sanoilla perfecting...hydrating. Mun iho on talvella ihan sikakuiva, rasvaan sitä aamuin illoin apteekin kosteusvoiteella ja tähän mennessä se on pysynyt ihan hyvänä. Eilen olin menossa kouluun aamupäivällä ja olin vähän myöhään herännyt, joten meikkasin pikapikapikaan. Kiinnitä seuraavaan erittäin suuri huomio!!!!: halusin säästää aikaa, joten sekoitin meikkivoiteen kosteusvoiteeseen. Autoon tullessani arska paistoi kauniisti ja istun kuljettajan viereiselle paikalle (poikkis vei mut), missä on peili, josta yleensä vielä luonnonvalossa tsekkaan meikit. Heh heh. Iho oli kuin käärmeellä jolla lähtee nahka, varsinkin poskien kohdalla, eli ihon kuivat kohdat oikein paistoi meikin alta. Ei siinä mitään, kiiruusti sisälle ja kosteusvoidetuubi laukkuun, sitä autossa megakerros siihen päälle, mutta eipä auttanut. Kouluun vaan ja hammasta kiristellen otin vastaan kummastelevat katseet niiltä jotka pääsivät tarpeeksi lähelle.


Nyt olen pari kertaa jo kuorinut ihoni ja istun kosteuttava naamio naamassa, joten katsotaan miltä näyttää kun laitan illemmalla meikit naamaan. Mutta hei, hydrating. Pyh. En haluaisi heittää hukkaan täysin uutta meikkivoidetta, mutta kesäisin harvemmin käytän meikkivoidetta (enkä noin vaaleaa) ja sit taas syksyllä rupee taas kuivumaan iho. Lisäinfoa tulossa seuraavan käytön myötä.
 

Ei kommentteja: