tiistai 19. tammikuuta 2010

Halppismeikkejä


Löysin toooooosi kivan sivun joka myy kosmetiikkaa edullisesti. Kyseessä on siis brittisivu nimeltä ELF Cosmetics. Meikkien hinnat alkaa 1,50£ (=1,70€!!!) ja postikulut Suomeen olivat halvimmillaan 3,95£. Sairaan halpaa siis :D Sivun luotettavuudesta en sen enempää ehtinyt saada tietoa, mutta tiedän ainakin että yksi seuraamani brittibloggari sai meikkinsä sujuvasti ja nopeasti. Pitäisi varmaan testata!

Sivulle pääset tästä. (Tämä ei siis ole mikään maksettu mainos (hah, niinkuin niitä nyt mun blogiin edes tarjottaisiin), ajattelin vaan antaa vinkin :))

3 kommenttia:

Nanó W kirjoitti...

Cheap stuff! Thanks for the tip!

BeeDee kirjoitti...

En tiedä, onko tuo ELF - merkki jenkki vai britti, mutta ostin noita suuren läjän viime syksynä jenkkimarketista tyttärilleni "leikkimeikeiksi" sekä kavereiden synttärilahjoiksi. Hintaa KAIKILLA meikeillä oli dollarin verran per tuote, eli n. 70 senttiä (tuo 1,70 on siis reilusti ylihintainen ;) ) Mutta jouduin sitten takavarikoimaan muutaman huulikiillon, sillä laatu oli yllättävän hyvä, tai oikeastaan eräästä huulikiillosta tuli suosikkini.

Lis kirjoitti...

Nanó W: :)

BeeDee: Okei, ehkä mun pitää nyt sit kokeilla, kun kerran jollain muullakin on hyviä kokemuksia :)