torstai 21. tammikuuta 2010

models own

Moikka! Mitä kuuluu? Meillä on auto rikki ja ollaan C:n kanssa sikahuonoja käyttämään bussia (lue: lainataan mummin autoa), joten ollaan kökötetty kotona nyt pari päivää (mummi on itse tarvinnut autoaan) kotona löhöillen ja katsoen kaikki jo tulleet Flash Forwardit (suosittelen!) netistä.. Jumppaankaan ei oikein pääse, mun jumppapaikka on n. 3 km päässä, mutta sinne päästäkseen pitäis periaatteessa ens ottaa bussi keskustaan ja sit sinne :/ Ja pyöräillä en viitti, tuolla on ihan sikakylmä ja tuulee! Tänään me siivottiin koko kämppä ja päätettiin sen jälkeen ottaa bussi keskustaan ettei oltais ihan koko päivää kotona. Kierreltiin vähän kauppoja ja haettiin Arnold'sista bagelit iltapalaksi :)

Kaupungilta ostin vaalean roosan väriset sukkahousut balettiin ja alla olevan kynsilakan Seppälästä (4,95€). Olin toivonut värin olevan vähän vaaleamman sininen, mutta se onkin turkoosi. Väri on kuitenkin aika fresh.
Kävin myös postista hakemassa keltaisen kevättakin jonka huusin Ebaystä. Se on ehkä hitusen liian iso, mutta menettelee. Laittelen kuvaa joku päivä :)

Ei kommentteja: