sunnuntai 10. tammikuuta 2010

Kivat päivät

Huoh.. Viimeiset päivät ei oo menny ihan nappiin... Eilen aamulla meidän oli tarkotus ajaa Helsinkiin ja lähteä Tallinnaan ja olla siellä yö. Päästiin Helsinkiin asti autolla, mutta se meni rikki, joten ei ehditty laivaan. Ajettiin riskillä takaisin Turkuun (onneksi päästin tänne asti) ja kaverin (joka on autokorjaaja) työpaikalle katsomaan missä vika. Noh, meidän autossa on tulppien alla puristimet rikki (ei sano mulle mitään), joten korjaus maksaa normisti vajaa 2000€. Saadaan onneks kaverin korjaamana se, joten siitä tulee kolme ja puol sataa. Hohhoijaa..

Eilen myös söin aamupalaa kahdeksan maissa ja huomasin viideltä ettei oltu stressin keskellä syöty mitään. Pysähdyttiin Mäkkiin ja mulla oli jo siinä kohtaa tosi paha olo. Oksensin siis Mäkkärin vessan roskikseen (heh heh, enpä taida mennä sinne Mäkkiin hetkeen :D). Tultiin kotiin ja painuin suoraan nukkumaan. 

Tää päivä on mennyt lievässä vatsataudissa. Uskaltauduin kuitenkin lähtemään Skanssiin syömään vähäsen ja poikkesin samalla Spiritissä (unelma-alennukset). Sieltä löytyi jotain kivaa piristämään päivää. 


Yritä ottaa kuva mustasta möhkäleestä, nice. Enkä mä tajua miten se voi olla noin karvanen jo? Sorry.. 
Tämä musta army/military/Balmain-henkinen paituli paljeteilla ja hapsuilla löytyi siis Spiritistä 8,50€:lla.

3 kommenttia:

emmi kirjoitti...

mä meinasin ostaa ton joskus normaalihintasena ;)

Lis kirjoitti...

Mä en oo ikinä ees nähny tota :O Arvaa oliks mä fiilareiss..Pakko mennä tänään kaivaa viel Vila ja GT ;)

Hepa-Neiti kirjoitti...

ohhoh...olipas halpa!!