sunnuntai 17. tammikuuta 2010

Kuvapläjäys ja alennusmyyntien houkutukset

Oltiin eilen C:n kanssa nopeesti piipahtamassa Skanssissa, tarkoituksena ostaa tiskikonetabletteja ja illaksi siideriä. Noh, arvaahan miten siinä kävi - tuli koluttua pari kauppaa samalla.. Löysin Suomalaisen kirjakaupan alesta viidellä eurolla äärettömän ihanan reseptikirjan jossa on tuoremehureseptejä! Ja Vilasta vaaleenharmaat farkkuleggarit 12€:lla.


Tänään menin kaupungille tarkoituksena löytää kalenteri itselleni. Tietenkään en voinut olla käymättä parissa muussakin kaupassa. Löysin GT:stä mustan satiinisen paidan, jossa on korostetut olkapäät (näkyy varmaan paremmin asukuvissa sitten) 4,90€:lla. Kalenteriksi valitsin Akateemisesta Ed Hardy-kalenterin (muiden mielestä toi on ehkä junttimerkki, mutta mä tykkään!!). Samalla ostin ton Kirjastokissa-kirjan, jonka oon jo kauan halunnut lukea. Anttilasta ostin Emmin suosittelemaa hoitosuihketta ja uutta ihanan tuoksuista shampoota.Poikkesin myös Stockan Herkussa, koska sieltä saa Turun parhaat baagelit ja englantilaista savupekonia. Mun ikisuosikki on kotona tehty, paahdettu bagel, jonka välissä on valkosipulituorejuustoa, pekonia ja tomaattia. Samalla ostin appelsiinin, puolikkaan papaijan ja muutaman viinirypäleen ja tein fruitien. Ihanaa krapularuokaa ;) 

1 kommentti:

E kirjoitti...

Kivoja löytöjä! Tuo kirja "Herkuttele tuoremehuilla" kuulostaa niin hyvältä. Tuli ihan kesäinen olo - keskellä talvea. :P

Olen miettinyt myös tuon Kirjastokissan ostamista! Täytyy saada aikaiseksi.