torstai 28. tammikuuta 2010

Shopaholic part 2392548

Tänään oli kiva vapaapäivä. Siis täysin vapaa - ei koulua, ei töitä. Mentiin eilen myöhään nukkumaan ja heräsin tänään erittäin myöhään. Loikoilin päivällä ja otin rennosti ja lähdin sitten Emmin kanssa kaupungille. Kierreltiin kauppoja ja käytiin Arnold'sissa missä mä söin bagelin. Mukaan tarttui pari juttua :)


Ginasta mekko kevääksi/kesäksi 19,90€. Mulla oli viime vuonna Ginan suhteen teeppari-addiktio ja päädyin ostamaan viisi samanlaista teepparia eri väreissä. Jotenkin musta tuntuu, että tänä vuonna mulla on mekko-addiktio ja tulen ostamaan ton mekon vielä ainakin valkoisena ja vaaleanruskeana ja mahdollisesti persikan(?)värisenä...

H&M tarjosi mulle tämän paidan 5€:n hintaan, joten vain tyhmä olisi jättänyt sen sinne. Kuva ei tee paidalle ollenkaan oikeutta, se on aika unelmahottis päällä nimittäin.

Saadakseni Ginan leimakorttiin (25€:n raja) leiman, nappasin mukaan södet alkkarit - niitä kun ei voi olla liikaa. Toi musta printti on samettia, mikä tekee noista extrakivat. Haikailin muutaman muun alusvaatteen perään, mutta jos käyn ostamassa lisää noita mekkoja niin voin napata ne silloin :)

Tässäpä ne, mitäs tykkäilette?
1 kommentti:

Mally kirjoitti...

Ginkkus kläder har bara så FiTtIgT dålig kvalitet. Man kan int tvätta dom utan att dom sen far paskax. Och dom som syr ginkkus kläder har helt usla levnads och arbetsförhållanden så BOJKOTTA GINKKU! Helt på riktigt. Och nu använder dom sig av anorektiska modeller också. GinKKu är EVIL!

EVIL I tell ya!